Івано-Франківськ

Тиждень буде особливо вагомим для нашого руху до перемоги, – Зеленський

Президент України наголосив, що йде підготовка до "запланованих подій і рішень".

272430 ze new 960x380 0 scaled

Президент Володимир Зеленський заявив, що найближчий тиждень буде вагомим для України на шляху до перемоги

Про це він заявив у вечірньому зверненні.

Тиждень буде особливо вагомим для нашого захисту, для нашого руху до перемоги. Вже готуємося до запланованих подій і рішень”, – сказав Зеленський і додав, що зараз головне зберегти єдність українців, а також дбати про українських захисників і захисниць та допомагати одне одному.

Також президент нагадав, що 2 квітня Україна відзначає річницю звільнення Київської області від російської армії. Він зазначив, що Україна врешті поверне все своє.

“Буде такий день, коли ми скажемо: останній окупант утік або вбитий на Донеччині, на Луганщині, на Херсонщині й на всьому нашому півдні. Вільним і знову безпечним буде й Крим. Україна поверне все своє“, – наголосив президент.

Це, за його словами, можна зробити військовою перемогою України.

“Держава-зло має бути розбита. В усіх сенсах цього слова. Рашизм повинен пройти через повну поразку: військову, економічну, політичну, юридичну. Перший пункт – військову. І пройде“, – наголосив Зеленський.

Президент також подякував усім, хто сьогодні захищає Україну і наближає час перемоги. Окремо він відзначив і тих, хто тренує українських військових.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено