Івано-Франківськ

Вічна пам’ять: відійшов у вічність професор з Івано-Франківська

Богданові Петровичу було 85 років.

svichka

5 березня відійшов у вічність засновник спеціальності та гуманітарного інституту в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу  Богдан Петрович П’ятничко.

Про це повідомили на кафедрі Документознавства та інформаційної діяльності, пише ПІК.

“Ми знали Богдана Петровича до останніх днів активним, інтелігентним, емоційним, небайдужим. “Людина, народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний” – писав В. Сухомлинський. Ваш, Богдане Петровичу, слід у Ваших дітях та внуках, у Ваших учнях, вихованцях і наступниках. Будемо намагатися примножити Ваші визначні здобутки і зберегти світлу пам’ять про Вас як людину непересічну”, – додали в університеті.

339803762 962074321630245 2351575961910604306 n

Довідково:

Богдан П’ятничко – кандидат філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України, ветеран праці, будівничий України.

Був першим на Заході України, хто започаткував спеціальність «Документознавство та інформаційна діяльність» в університеті, а з 1997 року був першим завідувачем кафедри документознавства та інфор­маційної діяльності.

Прізвище професора включено до Міжнародного довідника «Хто є хто серед термінологів». Опублікував понад 100 наукових і методичних праць, зокрема є автором першого в Україні підручника «Німецька мова» для студентів нафтогазових спеціальностей.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено