Івано-Франківськ

Замовляйте м’ясо і ковбаску: хлопчик з Черкащини “підірвав” мережу своїм відео

 Ролик з юним фермером Матвійком вже набрав понад 10 мільйонів переглядів.

Замовляйте м'ясо і ковбаску: хлопчик з Черкащини "підірвав" мережу своїм відео

5-річний хлопчик з Черкащини став зіркою соцмереж. Його лайкають, зі звуком знімають сотні власних версій. І вже навіть жартома замовляють у дитини рекламу.  Матвійко записав відео зі словами “Скоро вже буде Паска. Так що заказуйте м’яска, сардельки та ковбаска”. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Ми тут садили город, камера була увімкнена, а він бігає, робить шкоду. Я йому кажу: “Піди краще скажи на камеру, що скоро Великдень, треба вже скуповуватися всім”. Ну, от він й зімпровізував”, – розповідає батько Матвія.

За словами чоловіка, повторити цей шедевр не вийде, адже це – імпровізація, якою син сам займається змалечку. Кожне слово Матвія – вже майже мем. У соцмережах жартують, що він у майбутньому – великий маркетолог.

@melophonicua Заказуйте домашнє🥩🐔🍗🥚🍖🧀🥛#вовкабрус #матвійбрус #музикальниймем #українськийтікток #паска #пасха ♬ оригинальный звук – Вовка Брус

Нагадаємо, що хлопчика Назара з Волині назвали “маленьким Арестовичем” після того, як у мережі “завірусилося” його відео з фразою “Не психуй!”. Нагадаємо, в кадрі дитина розсипала борошно й потім заспокоювала маму, мовляв, не варто перейматися, все можна прибрати.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено