Івано-Франківськ

Носив з собою 17 років: “Новий заповіт” врятував життя 35-річному воїну з Прикарпаття

Книгу чоловік подарував колись ще у школі священник.
Носив з собою 17 років: "Новий заповіт" врятував життя 35-річному воїну з Прикарпаття

Життя 35-річному бійцю 102 бригади тероборони Степану з Прикарпаття врятував “Новий заповіт”. Книга, захистила чоловіка від смерті під час вибуху, що стався за 10 метрів від нього. Про це повідомляє 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина, пише ПІК.

Боєць перебував у Запорізькій області. 2 квітня після поранення його привезли до стабілізаційного пункту, який розташований на межі Донецької та Запорозької областей. Рани бійця виглядали масштабними, і медики готувалися до гіршого.

“Виявилося, що уламок прошив “Новий заповіт”, який знаходився у поясній сумці бійця. Військовий, який був без бронежилета, отримав лише рвані рани, а внутрішні органи черевної порожнини не зачепило. За словами волонтерки Оксани Корчинської, Степан за віросповіданням – греко-католик. “Новий заповіт”, який врятував його життя, чоловік носив з собою 17 років”, – йдеться у повідомленні.

Наразі боєць знаходиться у шпиталі в Києві, почувається добре. Його історією зацікавився Музей національної історії. Розсічений навпіл “Новий заповіт” хочуть забрати до музею, воїн не заперечує.

“Можливо, скептики скажуть, що це банальний збіг обставин, що будь-яка інша книга могла б врятувати життя. Але факт залишається фактом – життя врятувала Біблія і віра в Бога, яка спонукала Степана носити книгу постійно біля себе”, – додають у бригаді.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено