Івано-Франківськ

Росіяни повідомляють, що Путін поїхав на окуповані українські території

Зокрема пропагандисти зазначили, що очільник Кремля відвідав окуповані частини Херсонської та Луганської областей.

Росіяни повідомляють, що Путін поїхав на окуповані українські території

У ЗМІ заявили, що Путін начебто відвідав штаб угрупування військ “Днепр” на Херсонщині, де заслухав доклади командуючого повітряно-десантними військами генерал-полковника Теплинського, командуючого угрупуванням генерал-полковника Макаревича та інших воєначальників, пише ПІК.

“Путін на нараді у штабі “Днепр” закликав воєначальників поділитись думкою про ситуацію на Херсонському та Запорізькому напрямках та обмінятись інформацією”, – йдеться у повідомленні.

Пропагандисти також зазначили, що у штабі Путін привітав окупантів з Великоднем та подарував їм копію ікони, яка за його словами “належала одному з найуспішніших міністрів оборони Російської імперії”.

Опісля Путін начебто відправився до так званої “ЛНР”, де відвідав штаб нацгвардії “Восток”, заслухавши доклади генерал-полковника Лапіна та інших вищих офіцерів що ситуацію на цьому напрямку. Пропагандисти додали, що візити Путіна на окуповані території України “не були заплановані завчасно”. Вони також опублікували кадри з візитом Путіна.

До слова, у березні Путін вже здійснював візити на окуповані українські території. Зокрема, він їздив до Криму, а вже 19 березня відвідав зруйнований російськими військами Маріуполь.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено