Івано-Франківськ

Не запросили виступати: між організаторами “Євробачення 2023” і Русланою виник скандал

Артистка дуже образилася на організаторів міжнародного конкурсу.

Не запросили виступати: між організаторами "Євробачення 2023" і Русланою виник скандал

Менше місяця залишилося до грандіозної музичної події – міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023”. Як відомо, цьогоріч захід відбудеться у Ліверпулі, Велика Британія, куди його перенесли з України через повномасштабне вторгнення рф. На подію запросили виступити українських артистів, які свого часу представляли нашу країну на “Євробаченні”.

Втім, у цьому списку не опинилося співачки Руслани, яка з піснею “Wild Dances” принесла Україні перемогу на “Євробаченні” 2004 року. Зазначимо, що Руслана була першою, хто тріумфував від нашої країни на музичній першості, пише ПІК.

Про те, що її не запросили виступити у Ліверпулі, Руслана розповіла на сторінці у Facebook:

“Мене запитують, чи буду я стояти на сцені “Євробачення”, яке буде відбуватись від імені України, і відбудеться в Ліверпулі. Я цього не знаю. Станом на сьогодні я не маю жодної пропозиції чи офіційного запрошення від організаторів конкурсу. На головній сцені “Євробачення” мій виступ не запланований ані у фіналі, ані у півфіналах”, – розповіла артистка.

Також Руслана зазначила, що вона наразі спостерігає за тим, як відбуватимуться події і більше нічого не коментуватиме: “Від мене, нажаль, мало що залежить в цій ситуації. Не я приймаю рішення”, – сказала виконавиця.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено