Івано-Франківськ

Сім років ув’язнення за критику влади: ініціатива нардепа наробила галасу в мережі

Також нардеп пропонує, щоб українські спецслужби вплинули на адміністрацію соцмережі.

Сім років ув'язнення за критику влади: ініціатива нардепа наробила галасу в мережі

Народний депутат від «Слуги народу» Георгій Мазурашу нещодавно зареєстрував на сайті Верховної Ради законопроєкт №9223, який передбачає ув’язнення українців на 5-7 років за критику влади.

Посадовець заявив, що вже втомився поповнювати «чорний список» хейтерів у Faceebook і обрані народом депутати не мусять читати «тонни сміття» від коментаторів. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

Крім того, Мазурашу хоче, щоб українці вказували під кожним гнівним коментарем свою адресу проживання.

«Це нормально, коли обраний народом депутат має читати тонни сміття та образ про себе в інтернеті? Я вже, вибачте, «забембався» поповнювати чорний список, мене вже Facebook попереджає, що в мене дуже великий блек-лист. Я вважаю, цю проблему давно треба вирішити на законному рівні: пиши під справжнім іменем, вказуючи адресу. Щоб (як мінімум) можна було мати розуміння – а ти голосував за народного депутата, прізвище якого кривляєш у Facebook?», – написав Мазурашу у Фейсбук.

Скандальна ініціатива наробила багато галасу – під дописом нардепа зібралися користувачі, яким ідеї Мазурашу явно прийшлися не до вподоби. Українці звертають увагу на неграмотність посадовця, нагадують йому, як потрібно працювати, щоб не отримувати хейт у свою сторону, та дотепно жартують, що своїми коментарями вже наговорили собі на статтю.

Так, за «недостовірну інформацію» стосовно держпосадовців , яка розповсюджується з фейкових акаунтів у Facebook чи Twitter, депутат пропонує саджати на 5-7 років і конфісковувати майно.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено