Івано-Франківськ

Зеленський розповів, про що говорив з Сі Цзіньпіном

Після переговорів стало відомо, що Китай надішле свого представника з візитом в Україну та в інші країни для консультацій про

339b8c5 ze si 1

Президент Володимир Зеленський під час телефонної розмови з китайським лідером Сі Цзіньпіном обговорював залучення Пекіна до мирних ініціатив України та наголосив на необхідності підтримки суверенітету нашої країни.

Як повідомляє кореспондент “Європейської правди“, про це він заявив на пресконференції в Києві.

“У нас відбулась важлива розмова. Що стосується майбутньої зустрічі, про це не говорили. Що стосується важливих речей, про які ми говорили, то в першу чергу вони стосувалися безпеки. Для нас дуже важливо залучити в наш формат, нашу формулу миру якомога більше країн світу, які б могли потім тиснути на Російську Федерацію, щоб відновити мир, відновити нашу територіальну цілісність”, – сказав Зеленський.

“Про територіальну цілісність, про суверенітет, про всі ці питання ми говорили і почули повагу до всіх цих принципів”, – додав президент.

Телефонна розмова Зеленського та лідера Китаю 26 квітня стала першою після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено