Івано-Франківськ

Прикарпатські рятувальники вчили дітей, як поводитися у випадку пожежі (ФОТО)

Рятувальники продовжують навчати дітей правил безпеки життєдіяльності.

344718387 201645572651308 245415942173690666 n scaled

1 травня працівники Івано-Франківського районного управління ГУ ДСНС України в області завітали до дітей ДНЗ 5 “Теремок”.

“Під час заходу рятувальники розповіли діткам правила пожежної безпеки, наголосивши на недопущенні випадків виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем”, – йдеться у повідомленні.

Фахівці ДСНС нагадали дошкільнятам, що  у разі виникнення пожежі потрібно телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».

Для дітлахів було організовано представлення  пожежно-рятувального автомобіля, його обладнання та бойовий одяг. Діти мали змогу самим приміряти одяг рятувальників, та побувати в пожежному автомобілі.

Також сьогодні рятувальники Надвірнянського РУ ГУ ДСНС в області провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»  у Ворохтянському ліцеї.

Під час якої продемонстрували присутнім пожежно-рятувальне обладнання, розповіли про його застосування під час ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

“Під час спілкування з дітьми, рятувальники звернули увагу на порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, пояснивши, що необхідно повідомити до Служби порятунку за телефоном «101» і  в жодному разі не можна чіпати знахідку. Проведення таких заходів дає дітям можливість краще запам’ятати як діяти  в надзвичайних ситуаціях та допомагає вберегти себе від небезпеки!” – повідомляють рятувальники.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено