Івано-Франківськ

Кашкет знесу з башки: львів’янка стала на захист російської попси (ФОТОФАКТ)

Скандал із молодиками, які їхали на "Range Rover" та слухали російську музику в центрі Львова, наробив галасу у Мережі.

У Львові молодики, які слухали російські пісні й зухвало поводилися, отримали повістки

Як вже розповідав ПІК, у центрі Львова стався скандал через молодиків, які слухали російського виконавця Григорія Лєпса.

Музикант Роман Гурський підійшов до хлопців з проханням вимкнути музику, але вони почали себе агресивно поводити та відштовхувати львів’янина.

Патрульні зупинили цей автомобіль на вулиці Кульпарківській. Поліцейські встановили дані водія, ним виявився 26-річний мешканець Донеччини, а пасажир – Одещини. Порушники отримали протокол за хуліганські дії та повістки від військовослужбовців.

У Мережі ситуація наробила великого галасу.

111 1 scaled

Але знайшлися й ті, хто підтримує горе-молодиків. Зокрема, у Instagram користувачка на псевдо Chornamamba привселюдно заявила, що в машині вона слухала російських співаків і буде надалі це робити.

Відповідний скриншот оприлюднила Ліза Олійник у Twitter.

«А я вам скажу так, спробуйте до мене підійти, коли я в машині слухаю і БУДУ слухати Kizaru, і зробити своє на**й нікому не потрібне зауваження. Я не те, що кашкет з башки знесу. Ви пожалкуєте, що на світ народились! Це гарантовано», — написала Chornamamba.

MyCollages 2023 05 09T154414.653 scaled

Вона також назвала безталанними та жахливими українських виконавців.

“Слухайте свій несмак типу Джері Хейл чи як цю безталанну звати, чи Калуша і решта жахливих виконавців і не зайоб**те людей. Я ж терплю цей піз**ць в таксі, в закладах, на вулиці і тд. І, ви, рагулята, потерпите. Також не рекомендую мені щось на це відповідати, бо не стягнете”, — зазначила дописувачка, яка слухає російського хіп-хоп-виконавця «Kizaru».

Наразі сторінка “Chornamamba” закрита, адже це приватний обліковий запис.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено