Івано-Франківськ

На Прикарпатті водій рейсового автобусу наїхав на собаку і не зупинився (ФОТО)

Кермувальник удав, що нічого не сталося і спокійно продовжував рух маршрутом.

MyCollages 2023 05 12T084147.246 scaled

11 травня у соцмережі з’явився допис про те, що водій пасажирських перевезень, рухаючись маршрутом «Надвірна – Івано-Франківськ», у селі Цуцилів, наїхав на собаку.

У людей викликало відверте обурення поведінка кермувальника, який, з їх слів, навіть не зупинився подивитись чи тварина жива, та що з нею, розповідає ПІК.

346480982 6031832456866667 3765507226131519060 n scaled

Про крикливий випадок повідомив у одній з прикарпатських груп користувач Володя Попадинець.

«Йому було просто наплювати. Коли люди йому почали говорити, що ви зробили, він зробив вигляд що нічого не сталось! Йому було байдуже, що це жива істота, яка має серце, яку страшенно болить, яка лежить попри дорогу і мучиться в конвульсіях,головне щоб грошей побільше заробити  і довезти свою п’яту точку», – йдеться у обурливому дописі.

42

У коментарях до публікації користувачі не тільки обурені поведінкою водія, а й пасажирів, більшість з яких просто змовчали.

“Якби може всі приєднатися, то був якийсь толк!”, – пише Оля Яремчук.

43

Інша користувачка мережі Stella Igorevna розповіла історію про те, що це далеко не парша собака, яку збивають саме в Цуцилові. Одного пораненого чотирилапого жінка собі забрала додому, живе з нею дотепер.

“Лишився без ока, селезінки з посттравматичнимиприступими, але жити хоче і радію життю“, – каже вона, додаючи, що у вищезгаданому випадку пасажири, згідно закону, могл написати заяву у поліцію. Моваляв, за такі порушення, є кримінальна стаття. А найкраще, якби люди одразу викликали поліцію та написати заяву.

44

Нагадаємо, в Івано-Франківську водій залишив помирати в муках збиту собаку.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено