Івано-Франківськ

Щоб розвантажити центр міста від транспорту: дорожники ремонтують під’їзд до Рогатина

Під'їзд до Рогатина – частина дороги М-30 Стрий – Ізварине.

Щоб розвантажити центр міста від транспорту: дорожники ремонтують під'їзд до Рогатина

На Прикарпатті дорожники ремонтують під’їзд до Рогатина на автодорозі М-30 Стрий – Ізварине. Тут були великі вибоїни, що потребувало нагального ремонту. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфрастурктури в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Тут ремонтуємо дорожнє покриття методом локальних карт, із фрезеруванням окремих ділянок та влаштуванням асфальтобетону. Крім того, буде приведено в порядок мостові споруди, а також упорядковано узбіччя”, – йдеться у повідомленні.

В попередні роки капітальний ремонт провели на ділянці дороги М-30 Стрий – Ізварине від Рогатина до межі з Тернопільською областю. Також дорожники завершують реконструкцію ділянки цієї міжнародної траси від Рогатина до межі із Львівською областю.

“Ремонт дороги М-30 Стрий – Ізварине в межах Івано-Франківської області – ще один важливий крок для розвантаження центру Рогатина від транспорту. Через місто проходить дорога національного значення Н-09 Мукачево – Львів, однак тепер згідно схеми дорожнього руху важковагова техніка скеровується із Н-09 по М-30 Стрий – Ізварине в селі Вербилівці, а далі на кільцевій розв’язці – під’їзною Рогатина”, – додають у службі.

346641653 960255355427525 7795906572185988386 n scaled
Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено