Івано-Франківськ

Тепло і короткочасні дощі: прогноз погоди в Україні на вихідні 20-21 травня

20-21 травня в Україні переважатиме тепла погода.

Тепло і короткочасні дощі: прогноз погоди в Україні на вихідні 20-21 травня

Прогноз погоди в Україні на вихідні: 20 травня в Криму, в Карпатах, вдень і на Прикарпатті, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській та Сумській областях місцями невеликий короткочасний дощ, гроза; на решті території без опадів. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр, пише ПІК.

“У наступні дві доби вночі переважно без опадів, вдень на більшій частині території України місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, під час гроз поривчастий. Температура вночі 9-15°, вдень 19-25°, у південних та східних областях 24-29°”, – йдеться у повідомленні.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, температура повітря у нічні години очікується +10+16 градусів, а впродовж дня становитиме +20+26 градусів з невеликими коливаннями. Дощі пройдуть у суботу у західних областях, у центральній частині та на сході, зачеплять трохи північ.

У південній частині – без істотних опадів. Де тепліше, там ймовірні грози.

“У неділю дощовий фронт охопить південну частину, Закарпаття, Чернівецьку область та східні області (окрім Харківщини). На решті території опадів не передбачається”, – зазначила вона.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено