Івано-Франківськ

Нічна ракетна атака на Київ: загинули троє людей, серед них діти (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Пошкодження є у декількох районах столиці.

IMG 20230601 045415 335 scaled

В ніч на перше червня росія вчергове атакувала Київ. Попередньо, всі повітряні цілі знищили сили ППО, від падіння уламків є жертви та руйнування в Деснянському, Дніпровському та Дарницькому районах столиці.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація, пише ПІК.

За оновленою інформацією станом на 7 ранку: троє людей загинули, з них 1 дитина та 12 осіб травмовані, з них одна дитина.

IMG 20230601 045445 461 scaled

У Деснянському районі столиці рештки впали на поліклініку, та на прилеглий багатоповерховий будинок. Також пошкоджені дві школи та дитячий садочок – вибиті вікна та двері, й дільничний пункт поліції. 

“Внаслідок чого, попередньо, троє людей загинули. Найстрашніше, що серед загиблих є діти. Також 7 людей ушпиталені, ще двом допомога надана на місці.“, – йдеться у повідомленні.

За оновленою інформацією на 7 ранку: у Деснянському районі три людини загинули, з них 1 дитина (2012 року народження) та 10 осіб травмовано, з них 1 дитина

IMG 20230601 045420 500 scaled

В Дніпровському районі уламки пошкодили житловий будинок, адміністративну будівлю та припарковані авто (декілька автомобілів згоріли),  трубопровод гарячого водопостачання.

Двоє людей постраждали, їх ушпиталили.

“Ця атака пов’язана із застосуванням агресором ймовірно, оперативно-тактичних ракетних комплексів наземного базування. Тому ракети на Київ полетіли не з літаків. Попередньо, це були крилаті ракети та балістичного типу (остаточно кількість та тип зброї визначать Повітряні сили)”, – зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

Доповнено: уламки впали й у Дарницькому районі, попередньо обійшлося без постраждалих. В одному з будинків житлового сектору через падіння уламків вибуховою хвилею вибило вікна.

“Пошкоджений трубопровід гарячого водопостачання. Зафіксовані падіння уламків на нежитлову будівлю, є руйнування на першому поверсі. Також уламки впали у дворах будинків, на проїжджій частині”, – йдеться у повідомленні. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено