Івано-Франківськ

В селі на Косівщині газди “вкрали” п’ять метрів гірської дороги (ФОТО)

Дорога місцевого значення до одного з сіл громади, яка перебуває на балансі держави.
В селі на Косівщині газди "вкрали" п'ять метрів гірської дороги (ФОТО)

В селі на Косівщині газди у вузькому місці дороги, де ширина становила шість метрів і “з горем пополам” могло роз’їхатись дві машини, посунули межу в бік проїжджої частини і залили бетонний паркан, звузивши проїзд до 5 метрів. Про це написав у Фейсбук голова Косівської громади Юрій Плосконос, пише ПІК.

“Я вже й не кажу,що крім машин по цій дорозі ще ходять люди, їздять велосипедисти. Коли зроблять асфальт, а його колись зроблять, питання безпеки на ній вийде на перше місце. І на фото – яскравий приклад ,як відносяться мешканці даного села до своїх власних проблем”, – зазначив він.

Дорога складна, з однієї сторони схили, скелі, з іншої річка – практично, як і всі дороги в гірських населених пунктах. Тому в майбутньому при ремонті дотриматись необхідної ширини проїжджої частини на всьому протязі буде практично неможливо.

“То я доводжу до відома мешканців всіх сіл, і не тільки цього – дороги державного значення робляться за державні кошти, але за умови співфінансування з місцевого бюджету. Ми не будемо співфінансувати ремонт жодної дороги, де подібні газди вкрали куски проїжджої частини”, – наголосив очільник Косова.

350855303 1469694497139476 6304010376872888049 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено