Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 19-25 червня 2023 року

Тельцям радать бути готовими до приємних сюрпризів, а у Водоліїв сприятливй тиждень для професійної сфери.

Ваш гороскоп на тиждень: 19-29 червня 2023 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 22 – 28 травня 2023 року, пише ПІК з посиланням на ТСН.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Ви багато чого хочете, і ніщо не завадить вам це отримати, ба більше, люди готові йти за вами! Зірки на вашому боці! Можливий активний розвиток контактів із колегами з інших міст чи країн, а також вдала ділова поїздка. Активізуються старі зв’язки, з’являться нові знайомі — все це внесе у ваші справи свіжий струмінь і змусить рухатися вперед весело та швидко. Колишні проблеми, пов’язані із суперечливою нерухомістю, все ще актуальні, але цього разу вони мають не такий гострий вигляд і не є цілком вирішальними.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Попереду – підвищення на посаді, нова робота чи розширення вже наявних повноважень. У особистому житті будьте готові до приємних сюрпризів. Самотні люди можуть несподівано для себе завести бурхливий роман, і він не буде схожим на звичайну інтрижку: почуття торкнуться серця. До чого це все приведе, покаже час, але шанси на яскраве продовження є. Це добре для тих, хто вільний і не пов’язаний з іншими людьми. Однак на тих, хто вже має пару, чекає болісний вибір, оскільки нове кохання переверне все з ніг на голову.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

Люди сімейні будуть раді успіхам дітей, що підросли, у справах яких йде сприятлива смуга. У багатьох активізуються зв’язки зі старшими родичами, можливі поїздки, зустрічі з ріднею, яка проживає в іншому місті чи іншій країні. Фінансова ситуація буде цілком стабільною. Є можливість отримати підтримку від партнера чи оформити кредит на найвигідніших умовах. Якщо вам вдалося добре заробити і відкласти в минулому, витрати, що раптово виникають, не повинні вас лякати — незабаром повернетеся на колишні позиції.

РАК (22 червня – 22 липня)

Багато хто з представників знака зішткнуться хоч і з дрібними, але прикрими проблемами зі здоров’ям. Головна запорука хорошого самопочуття – баланс у всьому, особливо в їжі та алкоголі. Також у цей період головними турботами стануть організаційні справи та різноманітні господарські заходи у бізнесі. Можливо, йтиметься про розширення справи, а також про різні операції з нерухомістю. Цього разу всі заплановані заходи йдуть гладко, без затримок та проблем. Не забувайте про відпочинок, бережіть свої ресурси!

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Для розширення бізнесу підприємцям знадобляться хороші юристи та компетентні співробітники. Потрібні люди знайдуться, і це сприятливим чином позначиться на справах. Люди, які працюють за наймом у великих компаніях, зіткнуться зі збільшеною відповідальністю, яку покладають на них начальники. У деяких випадках йтиметься про підвищення на посаді з відповідним збільшенням зарплати. Багато хто з вас знайде підробіток, використовуючи своє хобі і таким чином поєднавши корисне з приємним.

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Гарний прибуток, а також цікаві проєкти чекають на тих, хто працює в мережі Інтернет. У фінансовому плані цей період нейтральний. Високих доходів не буде, але й витрати будуть мінімальними. У багатьох випадках головні події цього тижня можуть відбуватися у будинку та сім’ї. На порядку денному складні питання, пов’язані з нерухомістю, ремонтом, переїздом, поділом майна. Можливе продовження грандіозного будівництва, завершення масштабного ремонту, придбання будинку, квартири, дачі.

ТЕРЕЗИ(24 вересня – 23 жовтня)

Закохані можуть спрямувати свій запал на облаштування спільного житла, і це лише зміцнить їхні стосунки. Багато хто з тих, хто розлучився в минулий період, зараз отримає шанс зустріти цікаву людину, з якою можна залікувати старі душевні рани. Намагайтеся не прив’язуватися і не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтесь приємними побаченнями. Для тих, хто планує народження дитини, зараз настає сприятливий період, щоб зайнятися цим питанням.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

Видатків очікується чимало, але вам супроводжує успіх — у результаті ви опинитеся в плюсі. У цей період ваш енергетичний потенціал досить високий, тому вам все до снаги. Багато представників знака в цей період багато їздитимуть у робочих питаннях, контактуватимуть з новими людьми. Ваш дохід зараз безпосередньо залежить від вашої здатності налагоджувати стосунки з партнерами та клієнтами. Деяка напруженість щодо колег і керівництва може затьмарювати ваш настрій.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

Ви можете вiдчути бажання негайно куди-небудь вiдправитися. Ваш невгамовний оптимiзм буде заразливий для оточуючих. Але можливi проблеми з начальством, якщо ваше творче натхнення вийде за якiсь установленi рамки. У вихiднi не навантажуйте себе роботою i надмiрним спiлкуванням. Сприятливi днi – 20, 21; несприятливий – 25. Наступний тиждень буде часом для розширення своїх знань і навичок, вчіться новому, досліджуйте світ і будьте відкритими до нових ідей.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Більшість із вас можуть розраховувати на нові вигідні угоди, а також на пристойний прибуток від виконаної в минулому роботи. Вашим девізом цього місяця має стати – “Щоб рибу їсти, треба у воду лізти”. Керуючись ним, можна багато зробити і для роботи, і для сім’ї. Нові пропозиції ймовірні у тих, хто працює за наймом, і вони можуть виявитися набагато вигіднішими за колишні. Зірки радять задуматися над зміною місця роботи чи професії, не варто терпіти проблеми, що затягнулися.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Для професійної сфери тиждень досить сприятливий. Фінансове становище в цей період хоч і нестабільне, але з лопатою в кишені ви не залишитеся. Єдина проблема – додадуться витрати на сімейні потреби. Невелика “заначка” допоможе заспокоїти вас. Підприємці будуть змушені зайнятися документацією, рекомендується обережно заповнювати податкові декларації та інші офіційні папери. У особистому житті вимальовуються великі зміни.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Проблеми, з якими доводилося неодноразово стикатися минулого тижня, зараз здаються цілком розв’язуваними. Фінансова ситуація є досить стабільною. Гроші надходитимуть регулярно, а витрати загалом помірні та скромні. Через гроші не варто хвилюватися – на життя вам вистачить, а решта зачекає. Окрім звичайних заробітків, ви можете розраховувати на великий прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. Перші тижні літа добрі і для особистого життя. Можливі нові романтичні знайомства, які здатні перерости у серйозні стосунки.

  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено