Івано-Франківськ

484 доба війни в Україні: ситуація на фронті станом на ранок 22 червня 2023

Розпочалася чотириста вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.

355150040 609591384687277 1362427847836931971 n 1

Російські окупаційні війська й надалі зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої, повідомляє ПІК.

“Протягом доби відбулось понад 40 бойових зіткнень”, – йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Ситуація на основних напрямках фронту на ранок 22 червня 2023:

  • На Лиманському напрямку ворог здійснив безуспішні наступальні дії в районах Діброви і Білогорівки Луганської області та Серебрянки на Донеччині.
  • На Бахмутському напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії в районах Оріхово-Василівки, Іванівського та Білої Гори.
  • На Авдіївському напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки, Сєверного і Первомайського Донецької області. Завдав авіаударів неподалік Авдіївки, Сєверного та Первомайського.
  • На Мар’їнському напрямку ворог проводив наступальні дії в районі Мар’їнки, Побєди і Новомихайлівки Донецької області, успіху не мав.
  • На Шахтарському напрямку ворог проводив наступальні дії в районах Новомихайлівки та Вугледара, успіху не мав.

Fy sgw3WwAI9rSO 1 scaled

  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. Проводив безуспішні наступальні дії у напрямку П’ятихаток Запорізької області.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено