Івано-Франківськ

Окупанти намагалися наступати в районі Сєверного та Авдіївки – зведення Генштабу

Триває чотириста вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

355878806 610089834637432 3945666851078588041 n scaled

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 20 бойових зіткнень.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційних ударів в районах Огірцевого та Плетенівки Харківської області.
  • На Куп’янському напрямку ворог здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку Синьківки та завдав авіаційного удару в районі Кислівки Харківської області.
  • На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Невського Луганської області та Іванівки, Торського, Білогорівки, Діброви та Спірного Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Богданівки, Білої Гори та Північного Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії в районі Сєверного та Авдіївки.
  • На Мар’їнському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямках Мар’їнки та Побєди Донецької області, успіху не мав. Завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області.
  • На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного ударів біля Золотої Ниви, Великої Новосілки та Благодатного.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії, зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Намагався відновити втрачене положення в районі Макарівки Донецької області.
  • Унаслідок підриву  Каховської ГЕС, в низці населених пунктів на тимчасово захопленій території Херсонської області різко погіршилась санітарно-епідеміологічна ситуація. Зокрема, через відсутність доступу цивільного населення до належного медичного забезпечення та якісної води, в домашніх осередках відзначено спалахи вірусного гепатиту А, також існує загроза поширення інших вірусних хвороб. В свою чергу російські окупанти не визнають збільшення кількості захворюваності та навпаки намагаються це приховати. Заходів зі стабілізації санітарно-епідеміологічної ситуації в регіоні не проводять.
  • Авіація сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу противника та 4 – по зенітно-ракетних комплексах ворога.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, 2 склади боєприпасів, 1 склад пально-мастильних матеріалів, 23 артилерійські підрозділи на вогневих позиціях, 2 засоби радіоелектронної боротьби та 2 вузли зв’язку окупантів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено