Івано-Франківськ

Шмигаль озвучив три основні завдання уряду щодо безпеки українців

Виділили декілька основних завдань.

4366bb5b 819f 46e7 a545 eedd7c15076f scaled

Через російську агресію Україна повністю переосмислює стандарти внутрішньої безпеки. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль разом із Віцепрем’єр-міністром Михайлом Федоровим, секретарем РНБО Олексієм Даніловим, міністрами Олексієм Резніковим, Ігорем Клименком, Олександром Камишіним та представниками ЗСУ провели нараду щодо одного з топ-10 пріоритетів Уряду – реформи безпеки та оборони «Український щит», пише ПІК.

Під час наради виділили декілька основних завдань:

Першочергове завдання – це створити розгалужену мережу якісних укриттів. У домівках, у публічних просторах, у школах, у лікарнях.

“Цей процес вже відбувається. Нормативні документи прийняті. Кошти виділені. Відповідальні визначені”, – прокоментував Шмигаль.

Друге завдання – безпека публічного простору.

“Мова про додаткові заходи безпеки в публічних місцях: сканери, відеокамери, тривожні кнопки. Особливу увагу приділили обговоренню безпеки в закладах освіти. Невід’ємний елемент нового безпекового середовища – це залучення ветеранів до цієї роботи”, – зазначили під час засідання.

Третє, повноцінна безпека неможлива без проведення гуманітарного розмінування в нашій країні.

“Кожного тижня сапери обстежують тисячі гектарів землі та вже знищили десятки тисяч мін, ракет і снарядів. Мобілізуємо ресурси, аби цей процес не займав десятиліття”, – каже прем’єр.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено