Івано-Франківськ

Жителі Верховинського району просять недопустити закриття поштових відділень

З цим питанням звернулися до влади області.

FB IMG 1688622970393

Вчора, 5 липня, мешканці Верховинського району звернулися до заступниці голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко з питанням недопущення закриття поштових відділень в населених пунктах Верховинського району.

Про це повідомляє Верховинська районна державна адміністрація, пише ПІК.

“Через складне розташування району у гірській місцевості, саме тільки через поштові відділення та завдяки роботі листонош жителі сіл територіальних громад мають можливість своєчасно сплачувати комунальні послуги, отримувати пенсію та інші соціальні виплати, отримувати періодичні видання, відправляти чи отримувати посилки”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього розглянули й інші питання: про реконструкцію лікарні в селищі Верховина, та вивчення можливості додаткового облаштування на базі даного закладу реабілітаційного центру. Про створення безпечних умов для навчання учнів Верховинського ліцею – найбільшого освітнього закладу Верховинської громади. Про забезпечення підвозу школярів Буковецької громади, оскільки транспортний засіб освітнього закладу передали для потреб ЗСУ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено