Івано-Франківськ

На Тернопільщині поліцейські шукали дворічну дівчинку: де була дитина

Мешканка Тернополя звернулася до поліцейським із повідомленням про зникнення її дворічної доньки.

thumb 101213 800 600 0 0 auto

Жінка повідомила, що не може розшукати свою дитину, яку залишила вдома з нянею. Телефон найманої працівниці не відповідав.

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільської області, пише ПІК.

Поліцейські з’ясували, що робітницю для малечі матір знайшла через оголошення в мережі. Вона працювала недовго, декілька годин на день. Дитину одразу ж почали шукати.

“Поліцейські встановили адресу доглядальниці та вирушили до її домівки. Дівчинку виявили в квартирі з нянею, яка перебувала у стані  алкогольного сп’яніння. На щастя дитина, залишена без належного догляду, не постраждала”, – йдеться у повідомленні.

На горе-працівницю правоохоронці склали протокол згідно ст.164 КУпАП (Робота без держреєстрації або без отримання ліцензії).

Працівники поліції наголошують: пошуки няні чи гувернантки за оголошеннями в мережі Інтернет не гарантують безпеку вашої дитини.

Якщо не звертаєтеся до агентства та не укладаєте угоду, сфотографуйте паспортні дані няні, попросіть медичні довідки. Також варто розпитати про неї у колишніх роботодавців. Особи, у яких в минулому були проблеми з алкоголем чи наркотиками, можуть становити загрозу для вашої дитини.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено