Івано-Франківськ

Він плакав і кричав: у Ізраїлі висадили з літака українського ветерана, який втратив ногу на війні

Це зробили працівники угорської авіакомпанії Wizz Air. Після інциденту вони вибачилися. 

Він плакав і кричав: у Ізраїлі висадили з літака українського ветерана, який втратив ногу на війні

У Ізраїлі примусово висадили з літака українського ветерана, який втратив ногу на війні. Військовий не міг сидіти на своєму місці через протез кінцівки. Про це пише ПІК з посиланням на Українську правду.

“Чоловік розповів, що втратив ногу на війні та летить до своєї родини в Україну. Він плакав і кричав: “Як я потраплю додому? Показав стюардесі рюкзак, в якому були подарунки для рідних”, – йдеться у повідомленні.

Воїн під час рейсу він простояв у кутку літака півтори години. Згодом впав і пошкодив руки. Екіпаж літака заявив, що він поводився неадекватно, і тому був змушений покинути рейс.

“Ми приносимо вибачення за викликане невдоволення щодо ситуації з пасажиром на нашому нещодавньому рейсі з Тель-Авіва до Варшави. Безпека є нашим пріоритетом номер один, тому екіпаж відповідальний за те, щоб усі пасажири були готові до перельоту або ж мали супровід для допомоги”,– заявили після інциденту у Wizz Air.

Вони додали, що якщо працівники компанії помітять, що хтось з пасажирів має певні захворювання, які можуть спричинити їм шкоду під час подорожі, то зобов’язані відмовити їм у посадці до пункту призначення.

“У цьому випадку це було важке, але необхідне рішення, прийняте з огляду на безпеку пасажира. Йому надали воду, і місце, щоб очікувати на допомогу персоналу аеропорту”, – також наголосили в Wizz Air.

Вони зазначили, що шкодують про цей інцидент і розслідують його обставини.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено