Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” поступилось стрийській “Скалі 1911”

Товариський матч обернувся травмою капітана «Прикарпаття» Василя Цюцюри.

skala0712a 1 scaled

Триває другий навчально-тренувальний збір івано-франківської команди, яка з 9 липня у Моршині працює в режимі дворазових занять. 12 липня “Прикарпаття-ЗСУ” провело спільне вечірнє тренування з стрийською “Скалою 1911”, що завершилося двосторонньою грою.

Прикра травма

Вже на 4-й хвилині при спробі удару по воротах під час опору суперника Цюцюра опинився на газоні, залишити який він зміг лише за допомогою медперсоналу. За інформацією «Sport.ua», футболіст травмував ліве коліно та найближчим часом пройде медобстеження.

Перебіг гри

У першому таймі рахунок відкрили номінальні гості, а на початку другого – той же гравець на перегляді оформив дубль за стриян – 0:2. Згодом Роман Барчук зумів відквитати один м’яч, проте останнє слово у цій грі було за “Скалою 1911” – Микита Фомін зі штрафного встановив остаточний підсумок – 1:3.

  • Прикарпаття: Герич – Француз, Швець, Матушевський, Михальчук, Сьомка, Рудюк, Стаднік, Попчук, Цюцюра, Хома.
  • У другому таймі на заміну виходили Сердюк, Демків, Соловйов, Геник, Бучакчийський, Тітаєвський, Радульський, Титов, Барчук, Дмитрук.

Що далі?

Найближчої неділі, 16 липня, “Прикарпаття-ЗСУ” зіграє контрольний матч з прем’єрліговим “Рухом”. Цей поєдинок відбудеться у Винниках на стадіоні імені Б. Маркевича (початок 17:00). Запланована онлайн-трансляція цієї гри від Ruh TV.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено