Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” поступилося “Ниві” у контрольній грі (ФОТО)

Для обох команд, які розпочали підготовку до нового сезону тиждень тому, це був перший літній спаринг.

nyva2806tm1 scaled

28 червня, івано-франківське “Прикарпаття-3СУ” зіграло контрольний поєдинок з тернопільською “Нивою”.

Тренерський штаб господарів надав по 45 хвилин ігрового часу двом повноцінним складам, серед яких було п’ятеро футболістів, що перебувають на перегляді. А ще четверо – Герич, Соловйов, Барчук і Хома – так і виходили на поле. Натомість тернополяни зіграли перевіреним складом, зробивши ряд замін у другому таймі.

nyva2806tm3 scaled

Єдиний гол у цій грі було забито на 35-й хвилині, коли після флангової передачі Андрій Бей поборовся до кінця у штрафному майданчику і проштовхнув мʼяча у незахищений кут воріт. Ще до перерви франківці намагалися зрівняти рахунок, а на початку другого тайму притисли суперника до власних воріт, створивши чимало небезпечних моментів.

Як зазвичай, активним попереду був Василь Цюцюра, але йому відверто не пощастило на 66-й хвилині, коли після удару головою м’яч пролетів поруч зі стійкою. А ще були два перспективні штрафні, які господарі не зуміли реалізувати. Тож, 0:1 мінімальна поразка “Прикарпаття”. Наступної середи “зелено-жовті” прийматимуть чернівецьку “Буковину”.

Контрольний матч. «Прикарпаття-ЗСУ» – «Нива» (Тернопіль) – 0:1 (Гол:Бей 35)

  • Прикарпаття (1 тайм): гнп – Шинкаренко, Матушевський, Писко, Радульський Ю., Бучакчийський, Титов, Стаднік + три гравці на перегляді.
  • Прикарпаття (2 тайм): гнп – Демків, Швець, Француз, Попчук, Геник, Тітаєвський, Рудюк, Цюцюра + два гравці на перегляді.

nyva2806tm2 scaled

Читайте також у ПІК-СПОРТ: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено