Івано-Франківськ

Південна Корея потерпає від повені: 33 людини загинули, майже 8 тисяч евакуювали (ФОТО)

Шістьох із них витягнули 16 липня з затопленого тунелю у центральній частині країни. 

Південна Корея потерпає від повені: 33 людини загинули, майже 8 тисяч евакуювали (ФОТО)

Південна Корея потерпає від проливних дощів. Від повені загинули вже 33 людини. Голова пожежної частини західного Чонджу Сео Чон-Іл сказав, що приблизно 15 транспортних засобів, у тому числі автобус, були затоплені в підземному переході міста. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

«Ми зосереджуємося на пошуковій операції, оскільки там, ймовірно, більше людей. Ми робимо все можливе, щоб завершити це сьогодні», – сказав Сео у коментарі журналістам. 

За його словами, кількість загиблих у тунелі становить сім людей.  Оскільки сильні зливи спричинили зсуви та повені по всій країні, евакуювали 7866 людей. Дані міністерства не враховують тих, хто перебував у затопленому тунелі, оскільки не було відразу відомо, скільки людей опинилося під водою.

Зазначається, що Korea Railroad Corp зупинила всі повільні поїзди та деякі швидкісні поїзди з суботи у зв’язку з проблемами безпеки через зсуви, затоплення колій та падіння каміння. Президент країни Юн Сук Йоль доручив прем’єр-міністру Хан Дак Су мобілізувати всі наявні ресурси, щоб звести до мінімуму жертви, оскільки в неділю на Корейському півострові очікується сильний дощ.

До слова, у суботу, 15 липня президент Південної Кореї разом із першою леді відвідали Україну.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено