Івано-Франківськ

На Закарпатті обвалився міст, рух транспорту паралізовано: є постраждалі (ФОТО)

Нещасний випадок трапився на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів.

photo 2023 07 24 20 15 52

У Закарпатській області у понеділок, 24 липня, обвалився міст через річку Тересва Бедевлянської обʼєднаної територіальної громади.

Про це повідомив у Telegram журналіст Віталій Глагола.

За його словами, нещасний випадок трапився на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів.

«..обвал мосту через річку Тересва Бедевлянської обʼєднаної територіальної громади. Там під час руху автівок провалилась секція мосту разом із вантажівкою та легковим авто. Постраждали люди», – йдеться у повідомленні.

Попередньо під час обвалу мосту пошкоджено 2 автомобілі: легковий автомобіль Skoda на польській реєстрації та вантажівка. У легковику було 5 людей. 1 жінка у важкому стані. Загалом 3 потерпілих. Ще один пасажир без сильних травм. Водій вантажівки обійшовся без травм, пише ПІК із посиланням на Zahid.net.

Наразі рух цією ділянкою паралізовано. Увесь рух направлено обʼїзд, який займає 35 км шляху.

image 4

У поліції Закарпатської області зазначили, що отримали повідомлення про обвал близько 19:00. На місці працюють екіпажі поліції, медики та рятувальники. Рух на цій ділянці дороги перекрито.

«За попередніми даними обвалилась одна із секцій мосту разом з двома транспортними засобами – вантажівкою та легковим автомобілем. Інформація про потерпілих уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Поліція також опублікувала схему об’їзду місця аварії на транспортному мості в селі Бедевля Тячівського району можливий через наступні населені пункти: Крива – Терново – Нересниця – Вільхівці – Бедевля.

image 1 1

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено