Івано-Франківськ

525 доба війни в Україні: на Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Кліщівки

Протягом минулої доби, першого серпня відбулось понад 40 бойових зіткнень.

525 доба війни в Україні: на Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Кліщівки

Розпочалася 525 доба війни в Україні:  ворог завдав одного ракетного, 75 авіаційних ударів та здійснив 68 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це вранці, другого серпня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Бахмутському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення північніше та західніше Кліщіївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки.
  • На Шахтарському напрямку окупанти здійснили безуспішні спроби відновити втрачене положення східніше Старомайорського.
  • Авіація сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 1 – по командному пункту та 1 по – зенітно-ракетному комплексу окупантів.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 14 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 4 станції радіоелектронної боротьби, 4 пункти управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 6 засобів протиповітряної оборони, 3 райони зосередження особового складу, 1 склад боєприпасів та ще два важливих об’єкти ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено