Івано-Франківськ

В ОК “Південь” розповіли, скільки російських кораблів знаходиться у Чорному морі

Попри велику кількість кораблів у Чорному морі, готовими до застосування є лише дванадцять ворожих ракет.

158699 uk

Росія вивела в Чорне море аж 17 своїх кораблів. Ще один корабель чергує в Азовському морі. Керівниця пресцентру Сил охорони й оборони ОК “Південь” Наталія Гуменюк пояснила, що чекає на українців через таку потужну активність ворога.

Про це вона розповіла в ефірі телемарафону 4 серпня, пише ТСН.

“Зараз ми можемо говорити про те, що таке велике розгорнуте корабельне угруповання ворогом може бути використане як для тих самих провокацій, про які йшлося, які вони тренували в своїх навчаннях… Це також може означати, що ворогу неспокійно, незатишно в бухтах”, – припускає Гуменюк.

За її словами, росіяни намагаються максимально використовувати район ракетнобезпековий як район розосередження сил і засобів для того, щоб не бути ураженими.

“Дрони, які їм ввижаються майже в кожному нічному кошмарі, вони дійсно побоюються і намагаються тримати корабельне угруповання у відкритому морі, а не в пунктах базування. Ракетоносії продовжують чергування, їх так само два, і дванадцять ракет готові до застосування”, – розповіла Гуменюк.

Вона наголосила, що рівень ракетної небезпеки залишається дуже високим тому, що напередодні була зафіксована досить потужна активність стратегічної авіації РФ, що може свідчить про підготовку масованого ракетного удару.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено