Івано-Франківськ

542 день війни: протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень

Розпочалася п’ятсот сорок друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

“Протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень”,йдеться у зведенні Генштабу вранці 19 серпня.

361880121 625717786407970 3954165227774017845 n scaled

Основне зі зведення:

  • На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області.
  • На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах східніше Білої Гори та Торецька Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новокалинова та Авдіїви Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області.
  • Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 1 удар по ворожому зенітно-ракетному комплексу.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 4 артилерійських засоби на вогневих позиціях, 2 пункти управління та 2 станції радіоелектронної боротьби противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено