Івано-Франківськ

Стало відомо, яке масло краще ніколи не купувати в магазині

Вершкове масло не слід виключати із раціону харчування, тому що це корисний продукт.

Стало відомо, яке масло краще ніколи не купувати в магазині

Яке масло є найшкідливішим та чому його не варто купувати, пише ПІК з посиланням на agronews. Зокрема, не треба купувати масло, яке позначене як “молочний продукт” або слово “масло” вказане у лапках – перед вами точно підробка.

“Не слід обирати масло із жирністю менше 78% – воно теж не справжнє. В ідеалі має бути 82% – чим більша жирність, тим більше шансів отримати натуральний продукт. Також краще віддавати перевагу перевіреним виробникам, а не новачкам на ринку”, – йдеться у повідомленні.

Купувати вагове вершкове масло на ринку – ризиковано. Ви не знаєте, в яких умовах воно готувалося та як зберігалося. Варто звернути увагу на продукцію у торговельних мережах, з холодильним обладнанням та документацію на товар.

У складі масла мають бути вказані лише вершки і ніяких домішок та незрозумілих компонентів. Зверніть увагу, що колір масла має бути білим, а не жовтим. На пакуванні якісного продукту мають бути вказані виробник, нормативний документ ДСТУ та адреса потужностей. Перевірте упаковку: позначка держстандартів повинна бути 4399:2005.

У чому користь вершкового масла для здоров’я

Якісне вершкове масло містить вітамін D3, який необхідний для функціонування кісток, засвоєння кальцію в організмі та стабільній роботі нервової системи. Воно має містити вітаміни А, Е, К2, К1, які сприяють зміцненню імунітету, здоровому зору, підтримці хорошого стану шкіри та зменшують ризик розвитку серцево-судинних хвороб.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено