Івано-Франківськ

Мужньо боровся за незалежність: віддав життя за Україну ще один прикарпатець

Захищаючи Батьківщину від російських окупантів загинув житель села Ільці Верховинського району Коритнюк Олександр Олександрович, 1970 року народження.

Vichna pamyat34 scaled

 

Обірвалося життя Олександра Олександровича 25 серпня 2023 року внаслідок отриманих поранень, не сумісних з життям, в результаті артилерійського обстрілу району зосередження в населеного пункту Зелене Поле Волноваського району Донецької області.

Про це інформує Верховинська районна рада, пише ПІК.

21 липня 2022 року Олександр Коритнюк був прийнятий на військову службу стрільцем – помічником гранатометника першого відділення третього взводу третьої стрілецької роти.

Вірний присязі, захисник мужньо боровся за нашу незалежність та ніколи не нарікав на усі складнощі війни.

Приносимо щирі співчуття родині загиблого Героя. Нехай пам’ять про Олександра завжди буде в наших серцях і нагадуватиме про непохитну відданість та жертовність військового”, – йдеться у повідомленні.

Зустріч з полеглим бійцем відбудеться у середу, 30 серпня 2023 року. Траурний кортеж з тілом Захисника о 12:00 год вирушить з Буковецького перевалу.

О 12:30 год – панахида біля стели Героїв Небесної Сотні в селищі Верховина.

“Прохання до жителів  Верховинського району зустріти траурний кортеж з тілом Героя України Коритнюка Олександра біля своїх будинків, установ… з лампадками та квітами”, – закликали у районній раді.

Нагадаємо, на війні загинув військовий з Прикарпаття Василь Шкварок.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено