Івано-Франківськ

Франківців запрошують на безкоштовний фотоквест до Дня європейської спадщини

Необхідна лише реєстрація.

374778138 778126834318045 1011698773063203301 n

 

Франківців та гостей міста запрошують на безкоштовний фотоквест до Дня європейської спадщини, який відбудеться 10 вересня, о 12:00.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Visit.frankivsk, пише ПІК.

“Любите азарт, але не особливо захоплюєтесь цифрами, фактами та датами? Ми підготували для вас дещо цікаве: цілісно споруди міста всі знають добре. Вони є впізнаваними для мешканців Івано-Франківська, його частих гостей та тих, хто вже побував у нас на екскурсіях. Проте чи справитеся ви з особливим завданням: спершу потрібно визначити по фрагменту декору, яка будівля і у якій частині міста знаходиться, потім сфотографувати її та відразу перейти до пошуку наступної. Бажаєте спробувати свої сили? Тоді фотоквест чекає саме на вас”, – йдеться у повідомленні.
Щоб потрапити на фотоквест, учасникам необхідно зареєструватися за посиланням тут: http://surl.li/kuavx
Деталі про місце та час проведення квесту прийдуть на вашу електронну адресу після реєстрації.
“У випадку повітряної тривоги час екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на нашій сторінці. Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а екскурсоводи у свою чергу частину цих коштів (мінімум 50% від суми) переведуть на допомогу ЗСУ”, – додають організатори.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено