Івано-Франківськ

“Місто професій”: поліцеські ознайомили івано-франківських школярів зі своєю діяльністю (ФОТО)

«Місто професій» – це Всеукраїнський дитячий соціальний профорієнтаційний проект, мета якого дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях.

369795548 294909246516645 5111538624647809891 n scaled

До заходу долучилися працівники ювенальної превенції, патрульні поліцейські, курсанти Луганського навчально-наукового Інституту імені Е.О.Дідоренка Дон ДУВС та ряд інших служб і організацій.

Відбувся захід в одному із навчальних закладів обласного центру, повідомляє ПІК з посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківщини.

Як і зазвичай на таких заходах, поліцейські професії є одними з найпопулярніших серед представлених.

Ювенальні поліцейські розповідали дітям та дорослим про специфіку діяльності поліцейських служб, про норми права, нагадали про права та обов’язки дітей та акцентували увагу учасників на відповідальності перед законом у разі скоєння адміністративного чи кримінального правопорушення та правила поведінки під час «Повітряної тривоги». А також відповідали на запитання охочих.

Не бракувало уваги й курсантам, які інформували присутніх про умови вступу до профільного начального закладу системи МВС.

«Такі заходи дають можливість юним школярам, і передусім старшокласникам, більше довідатися про професію поліцейського, безпосередньо поспілкуватися з фахівцями та навіть цілком реально зробити вибір майбутнього фаху»– зазначила начальниця відділу ювенальної превенції обласної поліції Алла Бойчук.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено