Івано-Франківськ

Зеленський презентував застосунок для школярів “Мрія”

Президент Володимир Зеленський презентував новий освітній застосунок «Мрія».

webp large 2 scaled

Додаток незабаром зможе допомогти мільйонам школярів, батьків і вчителів ефективніше користуватися можливостями освітньої системи.

Про це глава держави розповів під час спілкування з учнями та педагогами, пише “Громадське“.

Так, застосунок допомагатиме дитині, батькам і вчителям ефективніше орієнтуватися в навчальному процесі та поза його межами, вчасно вказуватиме, на що звернути увагу, чому присвятити більше часу.

“Крім того, він міститиме бібліотеку контенту, який потрібен саме цій дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки. Завдяки застосунку кожна дитина матиме своє портфоліо в освіті, де буде інформація про її досягнення та плани”, – йшлося у розповіді Зеленського.

«Мрія» матиме зручний інтерфейс, щоб стежити за графіком занять і позашкільних активностей дитини. Також у «Мрії», за аналогією з «Дією», дитина може мати ID — унікальний цифровий дитячий документ для більшого захисту й можливостей.

Батькам «Мрія» допомагатиме знати, чи перебуває їхня дитина в безпеці під час повітряних тривог. Для цього достатньо буде одного натискання в застосунку після того, як учитель завів дітей в укриття, додав глава держави. Застосунок також даватиме змогу батькам отримувати зворотний зв’язок від учителя.

Окрім того, завдяки «Мрії» вчитель зможе використовувати не лише стандартні матеріали для підготовки уроків, а й спеціальні курси. Це може зробити навчання цікавішим.

За словами Зеленського, до кінця поточного року заплановано розпочати ознайомчий процес із пілотним проєктом «Мрії» у тестових школах. Після цього у 2024 році проєкт планують масштабувати на інші навчальні заклади України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено