Івано-Франківськ

Прикордонники затримали прикарпатців, які намагалися незаконно перетнути кордон

На Буковині прикордонники затримали 18-х чоловіків, які намагались порушити кордон.

376812041 637773705199729 6902925391398802861 n scaled

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону припинили 12 випадків незаконного перетину кордону та притягнули до відповідальності 18 громадян України.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, пише ПІК.

“Впродовж вихідних військовослужбовці відділів «Селятин»,  «Фальків», «Порубне» та «Сокиряни» припинили 11 випадків незаконного перетину кордону та затримали ще 14 осіб призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії та Молдови”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіки, мешканці Сумської, Одеської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, не змогли підтвердити мету свого перебування у прикордонні, а згодом зізнались про наміри незаконно перетнути кордон.

Усіх затриманих притягнуто до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Також, охоронці кордону відділу прикордонної служби «Кельменці» затримали 4-х правопорушників, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Молдови.

Групу чоловіків, які під покровом ночі намагались непомітно дістатися держрубежу, виявили за допомогою технічних засобів спостереження.  Затримані виявились мешканцями Київської та Вінницької областей, яким обмежено виїзд з України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено