Івано-Франківськ

“Ваша донька потрапила у ДТП”: правоохоронці затримали львів’янина, який ошукав прикарпатку (ФОТО)

Правоохоронці встановили особу 21 - річного чоловіка, який ошукав мешканку обласного центру.

379292101 303393702334866 6957216832750891612 n scaled

18 вересня на лінію «102» звернулась 86-річна жителька Івано-Франківська. Вона розповіла, що до неї зателефонувала невідома жінка, яка повідомила, що її донька потрапила в ДТП і потрібно терміново передати кошти на лікування.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківщини, пише ПІК.

Пенсіонерка не перевірила інформацію одразу, а повірила словам аферистки. Невдовзі за грошима до неї прийшов невідомий чоловік. Ошукана заявниця передала йому 22 тисячі гривень та 200 доларів США. Згодом таки зрозуміла, що її ошукали та одразу зателефонувала до правоохоронців.

“Поліцейські встановили особу підозрюваного, в ході проведених оперативно-розшукових заходів за лічені години затримали причетного до шахрайства молодика в Тернополі. Ним виявився 21-річний мешканець Львівської області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік був судимий за грабіж та крадіжку”, – йдеться у повідомленні.

У зловмисника вилучено всі кошти, здобуті шахрайським способом та інші речові докази.

Фігуранта поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально – процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжний захід.

Наразі поліцейські встановлюють іншу особу, що причетна до вчинення злочину.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено