Івано-Франківськ

Мер Долини розповів, яку допомогу попросив у американського міста-побратима

Нещодавно міський голова Іван Дирів провів онлайн-зустріч з мером Прерії Віледж (США, штат Канзас) Еріком Міккельсоном.

Мер Долини розповів, яку допомогу попросив у американського міста-побратима

Американське місто пишається партнерством з Долиною. Про це йдеться у зверненні мера Прерії Віледж до центральної влади, а саме президента США, повідомив очільник Долини Іван Дирів, пише ПІК.

“Під час онлайн-зустрічі з мером Прерії Віледж (США, штат Канзас) мене запитали: “Яку допомогу наше місто-побратим може надати Україні на даний час?” Так, як ми не можемо отримувати прямої допомоги у вигляді зброї для військових, я попросив про те, щоб наші друзі не забували про жахливу війну та ніколи не дали забути про це уряду Америки”, – написав він.

Мер додав, що його американський колега Ерік МІККЕЛЬСОН звернувся до центральної влади із закликом продовжувати вживати швидких і значущих заходів, щоб запобігти подальшій шкоді демократії, яку в Україні ретельно розбудовували, включаючи введення додаткових санкцій проти росії та надання Україні додаткових ресурсів.

“Дякуємо, друзі, за таку вагому підтримку! Світ повинен пам’ятати, що сьогодні ми виборюємо мир не лише для України, а і для всіх країн, в основі життя яких стоять незалежність і демократичні цінності”, – зазначив Дирів. 

380648161 692322402914572 4206421143195041466 n scaled

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено