Івано-Франківськ

Раптово помер народний депутат України та меценат Андрій Іванчук з Прикарпаття (ВІДЕО)

Прикарпатці пам'ятатимуть Андрія Іванчука, як мецената та ефективного депутата, який сприяв виділенню коштів з держбюджету на розвиток рідного краю.

382723993 870405181755863 2176275620760977594 n scaled

Цієї ночі, на 50-му році життя, перестало битися серце народного депутата України трьох скликань, засновника БФ «Покуття», відомого українського політика і мецената Андрія Іванчука, пише ПІК.

“Сьогодні вночі відійшов у вічність народний депутат України, депутат 7-го, 8-го, 9-го скликань Андрій Іванчук.  Мої щирі співчуття рідним та близьким у звʼязку з передчасною смертю“, – написав у соцмережі голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

ea86b3c 690 ivanchuk 4

Андрій Володимирович Іванчук народився 16 червня 1973 року в Івано-Франківську. Вперше до парламенту він потрапив у 2012 році за списком партії «Батьківщина». На позачергових виборах 2014 року Іванчук балотувався до Верховної ради вже від партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка.

20190705195711 4009

На останніх виборах він пройшов до Ради як самовисуванець. Окрім плідної роботи в інтересах Прикарпаття, Андрій Іванчук – був одним із лідерів серед парламентарів щодо законотворчої роботи. Входив до складу парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

У світлу пам’ять про Андрія Володимировича Іванчука, нагадаємо про непересічну подію, яку він подарував декілька років назад для Прикарпаття.

Тоді, у 2021-му, засновник Благодійного Фонду “Покуття”, привітав городенківців з Днем міста і Днем громади та реально засвідчив, що дотримується слова. За його сприяння у місті відкрили водограй “Перлина Покуття”: 

Свої співчуття рідним та близьким з приводу важкові втрати також висловив у соцмережі й очільник Коломийської громади Богдан Станіславський: 

“Це невимовна втрата для Коломийської громади і всієї України. Він житиме незліченними добрими справами у нашій пам’яті. Ця знакова для нашого краю людина вже давно увійшла в історію як гарячий патріот Коломиї та всього Покуття, а тому світлий та незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та шанував”, – йдеться у дописі.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено