Івано-Франківськ

Рекламні листівки та флаєри – бюджетна поліграфія з високою ефективністю

Рекламна поліграфія повинна бути інтуїтивно зрозумілою, простою та знайомою для клієнтів.

384100284 308028068538096 9184443524638669194 n 1 scaled

Нерідко інноваційній інструменти маркетингу дають низьку ефективність, оскільки здатні охопити лише прогресивних підлітків та активних користувачів гаджетів. У той час як рекламки у вигляді листівок і флаєрів – дієва поліграфія, що була перевірена часом. Її охоче беруть до рук покупці різних вікових груп. До того ж, це недорогий вид реклами, що можуть собі дозволити навіть приватні підприємці та маленькі інтернет-магазині. На сайті типографії “Хамелеон К” https://xprint.com.ua ви можете замовити швидке виготовлення поліграфії різних форматів та будь-яких тиражів.

Що варто друкувати на листівках та флаєрах?

Цей вид друкованої продукції має широку сферу застосування. Нанести на флеєр чи листівку можна інформацію про появу нової послуги чи товару на ринку. Також поліграфія чудово підходить для роздачі промокодів на знижки, анонсування дати проведення розпродажу. Завдяки флаєрам легко та швидко популяризувати новий заклад у конкретному районі міста чи вулиці. Це простий і дешевий спосіб проінформувати про виставку, ярмарок, кінопоказ чи театральну виставу.

5 переваг рекламних листівок:

  • можливість вибірково роздавати рекламу на вулиці людям, які відповідають портрету цільової аудиторії;
  • ефективний метод локальної реклами з адресною прив’язкою до кварталу, району, вулиці;
  • невисока вартість виготовлення;
  • замовляти можна як маленькі наклади, так і багатотисячні тиражі;
  • різноманіття розмірів, можливість друкувати з однієї чи двох сторін.

Популярні формати рекламних листівок

Призначення поліграфії визначає її розміри. Також формат залежить від особливостей вікової аудиторії. При виборі параметрів флаєру чи листівку важливе значення відіграє кінцева вартість накладу. Аби створення поліграфії було недорогим, рекомендується обирати шаблонні рішення. Створення флаєра за індивідуальними параметрами завжди призводить до подорожчання замовлення.

Які формати листівок користуються найбільшим попитом:

  • А3 – читабельний формат, який дозволяє розмістити велику кількість текстів, зображень. У готовому вигляді така листівка матиме розміри 420х297 мм.
  • А4 – це листівка із параметрами стандартного аркуша. Також вважається великим форматом рекламної поліграфії.
  • А5 – один із найпопулярніших варіантів, оскільки є бюджетним та зручним для розміщення в руці. Його можна вкладати в поштові конверти для пересилання.
  • А6 – дешеві рекламні листівки. Створені для лаконічних написів. На них найчастіше вказують значимі дані: дати розпродажу, розміри знижок, промокоди.
  • 2 ЄВРО – це подвійний єврофлаєр. Він відрізняється оригінальним дизайном та зручним форматом, адже в готовому вигляді має розміри 210х200 мм.

Де замовити рекламну поліграфію

Головна перевага листівок і флаєрів – це їхній простий дизайн. Макет вдається зверстати за лічені хвилини. Якщо необхідний тираж до 500 екземплярів, то рекламна поліграфія виготовляється цифровим методом. Він дозволяє отримати якісну та деталізовану друковану продукцію у день подачі макету до друку. Типографія xprint.com.ua спеціалізується на оперативному друці поліграфії будь-яких форматів із доставкою готової продукції по Києву чи в інші міста.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено