Івано-Франківськ

БАСКЕТБОЛ. Франківська “Говерла” поділилася очікуваннями перед стартом сезону Суперліги

Вже найближчої п’ятниці, 6-го жовтня, в Івано-Франківську розпочинається великий баскетбольний бабл.

photo 2023 10 04 21 49 21 scaled

4 жовтня керівництво івано-франківського клубу організувало відкрите тренування, під час якого гравці та тренери поділилися своїми очікуванням від старту нового сезону Суперліги Favbet із представниками ЗМІ.

Вже найближчої п’ятниці, 6-го жовтня, в Івано-Франківську розпочинається великий баскетбольний бабл. Господарі манежу Коледжу фізвиховання напружено готуються до перших матчів чемпіонату, розповідає ПІК.

«Наша команда унікальна, оскільки з 12 гравців – одинадцять є студентами Коледжу фізичного виховання. Важливо зазначити, що нам вдалося виграти Всеукраїнську універсіаду в травні цього року. Наша основна задача – потрапити в плей-оф і далі боротися за нагороди», – розповів під час спілкування з пресою директор клубу Андрій Дроздов.

Самі гравці команди готувалися до нового сезону ще з літа. Кажуть, що хочуть показати себе якнайкраще.

«Готувалися ми з літа, часу відпочити не було. Трішки залікували травми та відразу приступили до роботи. Хочеться показати себе, всі хлопці молоді, з чудовим настроєм. Завжди хочеться перемагати, а також довести, що ми не є «середняками», а можемо боротися за медалі», – розповів бігмен Степан Лесик.

photo 2023 10 04 21 51 54 scaled

Натомість асистент головного тренера Віктор Бугра наголосив, що усі гравці в команді добре готові до сезону. Це стосується і новачків команди, які підсилили «Прикарпаття-Говерлу» у міжсезонні.

«Готові боротися в кожній грі і доводити, що ми є сильна команда. Головне завдання – перемога в кожній грі. Щоправда, очікуємо дуже велику конкуренцію зі сторони суперників, які також підсилилися, головним чином, запросивши легіонерів. Ми ж граємо виключно українським складом, але в нас хороша команда та класна атмосфера», – наголосив Віктор Бугра.

Бойовий дух команди підкреслив і капітан команди Сергій Старцев. Цьому сприяли, зокрема, й успішні результати в контрольних матчах, а також потужний виступ на домашньому передсезонному турніру «Кубок Івано-Франківська».

«Ми весь серпень працювали на фізичною підготовкою, далі – буда ігрова та тактична підготовка, а також контрольні матчі, які провели непогано. До нас приєдналися нові гравці, що нам додало впевненості. Зараз ми досить непогано виглядаємо. Залишилося усього декілька днів до початку сезону, тож вважаю, що на старт чемпіонату будемо максимально готовими», – зазначив капітан «Прикарпаття-Говерла-КФВ».

Читайте також у ПІК-СПОРТ: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено