Івано-Франківськ

У Верховинському батальйоні 102-ої бригади ТрО одружилися бойова медикиня і солдат (ФОТО)

Олена – мешканка одного із сіл Запоріжжя, Ростислав – з Карпатського краю, з Верховинщини.

У Верховинському батальйоні 102-ої бригади ТрО одружилися бойова медикиня і солдат (ФОТО)

У Верховинському батальйоні на днях бойова медикиня Олена розписалася з солдатом з роти вогневої підтримки Ростиславом. Про це повідомляє 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина, пише ПІК.

Познайомились молодята у Верховинському батальйоні, тут зустрічались, тут же й уклали шлюб. Щойно закінчивши навчатись на фельдшера, Олена пішла у військкомат, попередньо взявши відношення від Верховинського батальйону.

«Я хотіла піти раніше, ще у 2022 році, але мене «вигнали» з військкомату – сказали, що мала. Франківська бригада дислокується тут, у регіоні, де я проживаю, і ми (я, моя родина, знайомі) з ними багато спілкувались. Це найкраща з усіх бригад для мене, а Верховинський батальйон – найкращий з батальйонів. Тому вирішила сюди піти», – розповідає дівчина.

Вона – з багатодітної родини – їх 9 братів і сестер у сім’ї – 6 сестер і 3 братів . Мамі – 45, татові – 46. Батько Олени – військовий. Отримав поранення на війні і тепер служить у навчальному центрі інструктором з БМП-2.

«Як тільки сюди приїхала – у мене був страх – «над головою» постійно літають снаряди, – каже Олена. – Але потім страх зник. Тепер у мене є хвилювання. Хвилююсь не за себе –за коханого. Кожен раз, коли він іде на завдання, я дуже за нього переживаю, щоб вернувся живий-здоровий», – додає медикиня.

386261279 301629612617851 6450206849437638956 n scaled

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено