Івано-Франківськ

Прийшов до молодшого брата: як “Вінні” з Прикарпаття служить в 102 бригаді ТрО (ФОТО)

У Вінні є досвід служби та участі в АТО у 2014-2015 роках.

Прийшов до молодшого брата: як "Вінні" з Прикарпаття служить в 102 бригаді ТрО (ФОТО)

Солдат-стрілець 79 батальйону з позивним Вінні з Прикарпаття в бригаді з літа 2023 року. Він прийшов до молодшого брата: тепер двоє рідних братів служать в одному підрозділі. Про це повідомляє 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина, пише ПІК.

«Мені було легко адаптуватись до умов, адже я служив довгий час, брав участь в АТО, я не прийшов з цивільного життя. Мій брат мене вчить, наглядає, так би мовити, за мною, адже у нього більше досвіду – він від самого початку війни тут», – розповідає військовий.

Хлопець додає, що такий кумедний позивний має не випадково:

“Був такий випадок коли був в ДСНС, ми мали тренування, і я через необережність застряг в теплодимокамері. Спочатку всі сміялись, потім за ноги мене витягували, а потім почали мене називати Вінні – звідти і позивний”.

Вінні зазначає, що  рівно ставиться до тих людей, які не хочуть іти в армію. Це їх особистий вибір, насильно нікого не треба тягнути, бо вони не будуть воювати. Краще подумати про підвищення професійного рівня та забезпечення тих, хто хоче. Це професійна армія. 

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено