Івано-Франківськ

У Надвірнянській громаді відбувся Чемпіонат України з спінінгової риболовлі

Цей турнір зібрав найкращих рибалок нашої країни, які приїхали сюди, щоб продемонструвати свою майстерність.

У Надвірнянській громаді відбувся Чемпіонат України з спінінгової риболовлі

У Надвірнянській громаді з 27 вересня до 1 жовтня, на річці Бистриця відбувся Чемпіонат України з лову риби спінінгом з берега. Про це повідомив голова громади Зіновій Андрійович, пише ПІК.

“Надвірнянська громада завжди пишається своєю природною красою та різноманіттям рибних водойм, які пропонують відмінні умови для риболовлі. Наші річки та озера – це справжні райські куточки для всіх любителів цього захоплюючого заняття”, – написав він.

Очільник Надвірної також подякував організатором та учасникам заходу за проведе дійство, для якого обрали саме Надвірнянщину.

“Нехай цей чудовий захід запам’ятається вам надовго, а наша громада залишиться завжди відкритою для всіх, хто ділить наше захоплення рибальством”, – додав Андрійович.

Довідково: спінінгова риболовля – це метод ловлі риби, в якому використовується спінінг – спеціальна риболовна вудка з котушкою. У цьому методі рибалка кидає приманку, таку як воблер, блешня або іншу штучну приманку, у воду і проводить його зі швидкими рухами, щоб привернути увагу риби.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено