Івано-Франківськ

Вибух нафтопроводу на Надвірнянщині: стан однієї дитини вдалося стабілізувати

Одного з хлопчиків готують до транспортування в опіковий центр Львова.

107669 1 large scaled

Станом на друге жовтня вдалося стабілізувати стан однієї дитини, яка постраждала внаслідок пожежі, що спричинив витік нафтопродукту у Надвірнянському районі, повідомила голова Івано-Франківської ОДА, пише ПІК. Тоді постраждали 9 людей, п’ятеро із них у лікарні, серед них двоє дітей.

“Діти – у важкому стані, з численними глибинними опіками. Лікарям наразі вдалося стабілізувати стан старшого хлопчика. Його вже готують до транспортування в опіковий центр міста Львова. Як тільки буде можливість, туди на лікування відправлять і другого хлопчика”, – йдеться у повідомленні.

Очільниця додала, що готові підтримати родини фінансово, за кошти обласного бюджету. Так само допомогу на лікування нададуть дорослими, які були госпіталізовані в медзаклади.

“Львівський опіковий центр готовий прийняти і чоловіка, який з важкими опіковими травмами, і за життя якого борються наші медики КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради. Працюємо над тим, щоби наші медичні заклади мали якнайкраще обладнання. Воно рятує життя у важких ситуаціях”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено