Івано-Франківськ

Офіційно підтвердили: в Ізраїлі загинули дві українки

Інформація про наявність громадян України серед поранених або зниклих безвісти наразі відсутня.

Офіційно підтвердили: в Ізраїлі загинули дві українки

В Ізраїлі загинули двоє громадян України, вживаються заходи щодо організації репатріації тіл загиблих. Про це повідомили у посольстві України в Ізраїлі, пише ПІК з посиланням на Укрінформ.
«Маємо підтверджену інформацію про загибель двох українок в Ізраїлі. Обидві громадянки тривалий час проживали в країні», – йдеться у повідомленні. 
Речник МЗС поінформував, що українські консули надають необхідну консульську допомогу і підтримують зв‘язок із родичами.
Нагадаємо, що вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало атаку на Ізраїль. Бойовики вторглися в країну, одночасно завдаючи масованого ракетного удару.
Армія Ізраїлю оголосила про початок контртерористичної операції «Залізні мечі» у відповідь на атаку ХАМАС, а прем’єр-міністр Беньямін Нетаньягу заявив, що країна перебуває у стані війни, розпочато зачистку терористів.
Водночас кількість загиблих в Ізраїлі внаслідок атаки ХАМАС досягла 300, понад 1400 поранених. США, ЄС, Україна та низка інших держав засудили атаки по Ізраїлю.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено