Івано-Франківськ

У Тернополі люди у формі силоміць затягли чоловіка в бус: що каже поліція й військкомат

У місцевому ТЦК у дописі на сторінці у Facebook натякнули на неоднозначність ситуації.

У Тернополі люди у формі силоміць затягли чоловіка в бус: що каже поліція й військкомат

У Тернополі, у мережі опублікували відео, на якому ймовірно співробітники Тернопільського ТЦК, силоміць затримують чоловіка. Декілька людей у формі «запакували» його в мікроавтобус.

Кадри було знято в п’ятницю, 6 жовтня, біля ресторану “Бахус” та поблизу супермаркету “АТБ” на вулиці Лучаківського. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

У місцевому ТЦК у дописі на сторінці у Facebook натякнули на неоднозначність ситуації, і що причиною затримання чоловіка нібито були словесні образи та зухвалість з боку громадян щодо співробітників центру комплектування, а також завдання удару військовослужбовцю.

«Для з’ясування усіх обставин, які відбулися, керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів», – заявили в центрі.

Водночас в ТЦК зазначили, що оповіщення громадян проводять військові з бойовим досвідом, які визнані обмежено придатними після отриманих поранень та контузій.

У поліції Тернопільської області повідомили, що працівників поліції під час цього інциденту не було, до поліції зі скаргами чи заявами на дії працівників військкомату теж ніхто не звертався.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено