Івано-Франківськ

Ізраїль заявив про обстріл з території Лівану: що відомо

Зокрема, відомо про пуски 15 ракет.

Ізраїль заявив про обстріл з території Лівану: що відомо

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявляє про обстріл з територію Лівану. Чотири ракети були перехоплені системою протиповітряної оборони, а решта впали на відкритих територіях. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що 15 ракет були запущені з Лівану на північ Ізраїлю близько години тому. Чотири снаряди були перехоплені системою протиповітряної оборони “Залізний купол”, а решта впали на відкритих територіях, не завдавши шкоди чи поранених”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 7 жовтня терористичне угруповання ХАМАС напало на Ізраїль з боку сектора Гази. Бойовики прорвалися в країну після одного з найбільш масованих обстрілів за останні роки – по Ізраїлю в той момент випустили біля 2 тисяч ракет.

У МЗС України підтвердили, що в Ізраїлі загинули двоє українок, також перевіряється інформація щодо загибелі громадян України на території сектора Гази та поблизу нього.

Тим часом на сутички почалися і на півночі Ізраїлю – на кордоні із Ліваном – після того, як група осіб намагалася прорватися на територію країни. Ізраїльські військові завдали ударів по цілях на півдні Лівану після проникнення кількох груп озброєних осіб на півночі країни.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено