Івано-Франківськ

«Україна має стати флагманом розвитку нових джерел енергії»: на Прикарпатті відбувся Міжнародний нафтогазовий форум (ФОТОрепортаж)

Міжнародний нафтогазовий форум – інвестиція в майбутнє енергетики.

DSC 0000 scaled

Сьогодні, 13 жовтня 2023 року, розпочав роботу Міжнародний нафтогазовий форум «НАФТОГАЗОВА ЕНЕРГЕТИКА – 2023», присвячений проблематиці енергетичного переходу. Конференція традиційно відбувається за організації ІФНТУНГ, підтримки Міністерства освіти і науки та Національної академії наук України.

DSC 0038 2 scaled

ІФНТУНГ як єдиний університет нафтогазового профілю в Україні з багатим досвідом і чималими науковими здобутками щороку обʼєднує сильні фахові команди задля вирішення актуальних проблем енергетичної безпеки.

DSC 0169 scaled

Цьогоріч університет зібрав на Міжнародному форумі всіх зацікавлених в результатах його науково-технічних розробок, які є інноваційними, потужними та потрібними не тільки нашій державі, а й Європі загалом, особливо в реаліях воєнного часу.

Під час конференції науковці, провідні фахівці нафтогазової галузі, представники влади, лідери ринку, експерти й інноватори об’єднають свої знання та ідеї для напрацювання плану дій з посилення енергетичної безпеки України і європейського континенту та створення енергетичного хабу в західному регіоні як безпекового елемента Європи.

ПІК пропонує ексклюзивний фоторепортаж з унікальної для нафтогазової спільноти України подія – 6-го Міжнародного паливного конгресу,

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено