Івано-Франківськ

Скасовують мої концерти: Олег Скрипка попросив допомоги в українців (ВІДЕО)

Після кількох скандальних заяв про жінок, фемінізм та ЛГБТ співак потрапив під хвилю критики.

Скасовують мої концерти: Олег Скрипка попросив допомоги в українців (ВІДЕО)

Лідер гурту “ВВ” Олег Скрипка звернувся до шанувальників та попросив у них допомоги. Він поскаржився на ворожий «інформаційний фронт», пише ПІК.

«Створюється контент, беруться інтерв’ю, інтерпретуються, ставляться акценти й, на жаль, це працює. За кордоном створюється мій імідж як фашиста, екстреміста, терориста. І на рівні мерій, західних країн, міст скасовуються мої концерти. В Україні абсолютно інші акценти виставляються: що я колаборант, ненавиджу природу, жінок, світ», – заявив Скрипка.

Артист зазначив, що через це скасовують його концерти по всьому світу. Він закликав вмикати критичний розум, консолідуватися та допомагати одне одному й не вестися на інформаційну зброю.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка зробив скандальну заяву, порівнявши французьких жінок з українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Артист наголосив, що батьки повинні виховувати дівчат господинями та вчити їх поважати чоловіків.

Пізніше Скрипка заявив, що фемінізм та ЛГБТ впливають на рівень популяції.  Співак додав, що не проти представників та представниць цих спільнот, але сам виступає «за здорове суспільство».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено