Івано-Франківськ

Популярний український гурт презентував історію, що торкнеться душі кожного українця (ВІДЕО)

Відеоробота є присвятою відважним українським енергетикам

01002sf0 5a63 1280x720 scaled

Відбулася очікувана прем’єра нового кліпу гурту The Hardkiss на пісню “00:00”. Візуалізацію створили режисер Мітя Бородін та оператор Руслан Богдан.

Історія присвячена українським енергетикам, які попри ворожі обстріли якісно виконують свою роботу. Головний режисер та оператор-постановник вирішили зняти відеороботу про справжніх героїв нашого часу. Знімання відбувалося у лютому 2023 року в Посад-Покровському, що на Херсонщині. У кліпі знялися українські актори Олександр Кобзар, Ксенія Баша та Вероніка Ольшана, а також працівники “ХерсонОблЕнерго”. Шість фахівців, які брали участь у створенні проєкту, померли, виконуючи свої професійні обов’язки.

“Ідея зняти цю історію прийшла минулої зими, коли українці сиділи без світла. Багато хто знімає кіно про військових. Нам захотілося розказати про ще одних героїв нашого часу – енергетиків. Знімали в лютому в Посад-Покровському. Знімали реальних людей – працівників місцевого “ХерсонОблЕнерго”. З тих, кого ви можете побачити у відео: шістьох людей вже немає в живих, вони загинули на роботі. Наша історія про самотність. Про відвагу та сміливість. Про енергетика під час війни”, – прокоментували відеороботу Мітя Бородін та Руслан Богдан.

01002sey 75fdГурт The Hardkiss давно хотіли екранізувати пісню “00:00”, тож коли до них звернулися Бородін та Богдан з готовим відео, вони без сумніву погодились та обрали композицію з альбому “Залізна ластівка”. Пісня отримала новий подих та стала присвятою людям, що незважаючи ні на що продовжують працювати заради України.

00:00″ – одна з найулюбленіших наших пісень з альбому The HARDKISS “Залізна ластівка”. Вона досі не була екранізована, але ми так давно мріяли про це. Коли нам поступила пропозиція підібрати музику до відеороботи, ми зрозуміли, що ця пісня ідеально підходить. І за настроєм, і за змістом. Це історія переживання за рідну людину,  котра знаходиться в небезпеці, ризикує своїм життям. Переживання за рідних та близьких зараз стали невід’ємною частиною наших днів. Пісня разом із відеорядом – це присвята людям, які, незважаючи ні на що, продовжують працювати, продовжують жити заради інших людей. Як би складно не було, нам доведеться говорити на ці теми. Говорити з людьми про їхні втрати, психологічно підтримувати, разом шукати мотивацію жити далі”, – зазначила фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Відеокліп вже доступний YouTube, де за декілька годин встиг зібрати понад 20 тисяч переглядів та сотні позитивних відгуків.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено